Make your own free website on Tripod.com

Download SoulScript

Haa.. tak sabar nak download dah? Okeylaa.. gini caranye..Kalau korang ader Winzip atau sebarang unzipping tool, tekanla butang Download Zip. Tapi, kalau takde, tekanla butang Download Exe. Bila dah habis download, carik balik file tu pastu doubleclick untuk extract file tuh ke mana-mana folder yang korang suka. S0ulBLadE dah setkan default foldernye

C:\Soul

tapi kalau korang tak suke, unzipla kemana-mana folder yang korang suke..

Enjoy!!!

Download Zip

Download Exe

Segala grafik dan hasil kerja lain di site ni adalah ciptaan dan kepunyaan S0ulBLadE. All copyrights reserved. S0ulBLadE ©1999